Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών   και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το BritishCouncilκαι τη Διεύθυνση Β΄/ θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας για τη διοργάνωση σεμιναρίου με τίτλο :

 

" Δεξιότητες Ζωής – Διαμορφώνοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες "

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το ΙΕΠ και το ΥΠΠΕΘ

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο British Council, Πλατεία Κολωνακίου 17 και ώρες 15.30-19.00 μμ.

Το σεμινάριο θα έχει βιωματικό-εργαστηριακό χαρακτήρα και μεταξύ άλλων, θα παρέχει στους επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς:

  • πληροφορίες πάνω στις δεξιότητες ζωής, τους εκπαιδευτικούς στόχους και τη μεθοδολογία του προγράμματος
  • πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα και πώς μπορεί να φιλοξενηθεί στα σχολεία
  • μία κοινότητα για ανταλλαγή εμπειριών και υλικού και για αναζήτηση υποστήριξης για περαιτέρω πρωτοβουλίες και συνεργασία.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στο εργαστήριο παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στη Βικτωρία Κυριάκη στο email victoria.kyriaki@britishcouncil.gr έως τις 15 Οκτωβρίου 2018.

 

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για την επιλογή τους στο σεμινάριο, από το  British Council

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να επικοινωνήσουν άμεσα  είτε με την Υπεύθυνη Π.Ε. είτε με την κ.Κυριάκη  , έτσι ώστε να καλυφθούν οι κενούμενες θέσεις από αναπληρωματικούς.

 

images