Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
5 octobre 2018

Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το British Council και τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Γ΄Αθήνας , την Τετάρτη 17 Οκτωβρί

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών   και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το BritishCouncilκαι τη Διεύθυνση Β΄/ θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας για τη διοργάνωση σεμιναρίου με τίτλο :

 

" Δεξιότητες Ζωής – Διαμορφώνοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες "

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το ΙΕΠ και το ΥΠΠΕΘ

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο British Council, Πλατεία Κολωνακίου 17 και ώρες 15.30-19.00 μμ.

Το σεμινάριο θα έχει βιωματικό-εργαστηριακό χαρακτήρα και μεταξύ άλλων, θα παρέχει στους επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς:

  • πληροφορίες πάνω στις δεξιότητες ζωής, τους εκπαιδευτικούς στόχους και τη μεθοδολογία του προγράμματος
  • πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα και πώς μπορεί να φιλοξενηθεί στα σχολεία
  • μία κοινότητα για ανταλλαγή εμπειριών και υλικού και για αναζήτηση υποστήριξης για περαιτέρω πρωτοβουλίες και συνεργασία.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στο εργαστήριο παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στη Βικτωρία Κυριάκη στο email victoria.kyriaki@britishcouncil.gr έως τις 15 Οκτωβρίου 2018.

 

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για την επιλογή τους στο σεμινάριο, από το  British Council

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να επικοινωνήσουν άμεσα  είτε με την Υπεύθυνη Π.Ε. είτε με την κ.Κυριάκη  , έτσι ώστε να καλυφθούν οι κενούμενες θέσεις από αναπληρωματικούς.

 

images

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 089
Newsletter
Publicité