Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το BritishCouncilκαι  τη Διεύθυνση  Β΄/ θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας για τη διοργάνωση σεμιναρίου την Τρίτη  14/11/2017   με τίτλο :

 

κατάλογος

" Δεξιότητες Ζωής – Διαμορφώνοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες "

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο British Council, Πλατεία Κολωνακίου 17 και ώρες 15.30-19.45 μμ.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών είναι αρκετά περισσότερες από 30, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί εκ νέου το σεμινάριο, την επόμενη Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, τις ίδιες ώρες.

Το σεμινάριο θα έχει βιωματικό-εργαστηριακό χαρακτήρα και μεταξύ άλλων, θα παρέχει στους επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς:

  • πληροφορίες πάνω στις δεξιότητες ζωής, τους εκπαιδευτικούς στόχους και τη μεθοδολογία του προγράμματος
  • πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα και πώς μπορεί να φιλοξενηθεί στα σχολεία
  • μία κοινότητα για ανταλλαγή εμπειριών και υλικού και για αναζήτηση υποστήριξης για περαιτέρω πρωτοβουλίες και συνεργασία.

 

 

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKDhfmkURTIT5oslyx0fZG1TUNxTEAdmAu8vSJ-XCGV7KGpg/viewform

στη σχετική ανάρτηση του ιστολογίου του τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  έως και την Τρίτη  7 Νοεμβρίου 2017.

 

Στην επιλογή, θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα ΕΠΑ.Λ.

 

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για την επιλογή τους στο σεμινάριο, στα προσωπικά τους e-mails.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να επικοινωνήσουν άμεσα με την Υπεύθυνη Π.Ε. , έτσι ώστε να καλυφθούν οι κενούμενες θέσεις από αναπληρωματικούς.