Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
11 novembre 2015

ΘΕΜΑ: «Υποβολή και υλοποίηση Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων - Επιμορφωτική Συνάντηση »

ΣΧΕΤ.: Αρ.πρωτ. 178852/ΓΔ4/06-11-2015/ YΠ.Π.Ε.Θ

 

αρχείο λήψης (2)

             Για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να εκπονήσουν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά την σχολική χρονιά 2015-16 σας αποστέλλουμε την σχετική εγκύκλιο  σε μορφή Word.

 

             Για την έγκριση ενός προγράμματος  είναι απαραίτητη η υποβολή του εντύπου σχεδίου προγράμματος στο πρωτόκολλο της Γ΄ ΔΔΕ , μαζί με το πρακτικό του συλλόγου των καθηγητών και την κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών.

 

             Υπενθυμίζεται στους Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς ότι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η 20/11/2015 .

 

             Επίσης είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική συμπλήρωση/υποβολή του προγράμματος στην   ηλεκτρονική φόρμα:  http://goo.gl/forms/0Hj3s81sQB

(εάν η φόρμα δεν ανοίγει, αντιγράψτε τον σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων του Internet explorer, Mozilla κλπ)

 

         Οι Υπεύθυνες  Αγωγής Υγείας , Περιβαλλοντικής Εκπ/σης και Πολιτιστικών Θεμάτων στο πλαίσιο υποστήριξης των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να εκπονήσουν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων, διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση με σκοπό την παροχή βοήθειας ως προς την συμπλήρωση του Σχεδίου Υποβολής Προγράμματος (ΣΥΠ) , το οποίο θα βρούν συνημμένο στην εγκύκλιο που εστάλει στα σχολεία.

        Η συνάντηση θα γίνει στο 13ο Γυμνάσιο Περιστερίου (Πελοπίδα και Αγίου Πολυκάρπουκτήριο πρωήν 18ου  Γ/σίου) την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.30-14.30.

           Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολικών μονάδων για τη διευκόλυνση ενός  αρχάριου εκπαιδευτικού ανά πρόγραμμα προκειμένουνα λάβει μέρος στην ενημερωτική συνάντηση, ώστε να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του Σχολείου.

Ολοι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενημερωτική  - επιμορφορφωτική συνάντηση θα γίνουν δεκτοί.

           Οι εκπαιδευτικοί , που θα συμμετάσχουν στην επιμορφωτική συνάντηση αυτή παρακαλούνται να έχουν εκτυπώσει  το Σχέδιο Υποβολής Προγράμματος (σελ.14-17) της Εγκυκλίου.

           

 Η εγκύκλιος σε word :egiklios_2015_16__3_

Το σχέδιο υποβολής σε word :sxedio_ypovolis_15__1_

αρχείο λήψης (3)

 

 

                  

 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 089
Newsletter
Publicité