Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
24 février 2014

ερωτηματολόγιο για την ΠΕ

    Κατά τα τελευταία δύο χρόνια τα περιβαλλοντικά ζητήματα και προβλήματα έχουν αυξηθεί σε όλη την Ελλάδα.. Ο Αίσωπος Ποταμός, οι Σκουριές Χαλκιδικής ,η μόλυνση των υδάτων,  τα νοσοκομειακά και ιατρικά απόβλητα ήταν θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος και  ανησυχίας

  Οι Σχολικοί δάσκαλοι, οι καθηγητές παίζουν ένα μεγάλο ρόλο στην διδασκαλία των μαθητών τους , τους μελλοντικούς πολίτες διδάσκοντας τους μαθητές πώς να προστατεύσουν το περιβάλλον τους . Οι καθηγητές είναι ιδιαίτερα σημαντικοί διότι επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους και βοηθούν με την εξάπλωση των θετικών επιπτώσεων και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης .

Ο σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να έχουν εκτιμηθεί η Περιβαλλοντική Παιδεία εκπαιδευτικών σε αστικές και μη αστικές περιοχές της Ελλάδας καθώς και ο τρόπος επιλογής των Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων . Η συμμετοχή σας θα μας βοηθήσει να εφαρμόσουμε πιο αποτελεσματικά περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα .

Θα σας πάρει περίπου 15 λεπτά για να τελειώσετε το ερωτηματολόγιο . Όλες οι απαντήσεις και τα προσωπικά σας στοιχεία που θα δώσετε είναι εμπιστευτικά . Δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο , αλλά πρέπει να σας το πω .

Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική !

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να με καλέσετε ή μου αποστείλετε μήνυμα : Τριαντάφυλλος Τσουκάτος,  Μηχανολόγος Μηχανικός - MSc Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση,  στο κιν: 6944907016 η στο mail ttsouk@hotmail.com για να σας καλέσω σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις .    

 

To link που πρέπει να ακολουθήσετε είναι το ακόλουθο:

 

https://docs.google.com/forms/d/1MORFO_rTsWuhfLm5j1N7bhr7C5_I5Wda1Mtfzg2n_RQ/viewform  

logotypo

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 156
Newsletter
Publicité