Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
21 janvier 2013

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "Ανθρωπογενές περιβάλλον και αειφόρος διαχείριση’’

imerida_04_02_13_1

ΘΕΜΑ:ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  "Ανθρωπογενές περιβάλλον και αειφόρος διαχείριση’’(σύμφωνα με τη Δεκαετία της UNESCO για την Αειφορία)

 

           Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης ΔΕ Γ ΄ Αθήνας  διοργανώνει σε συνεργασία με το τμήμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του WWF ημερίδα  και βιωματικό εργαστήριο με θέμα:  «Ένα ταξίδι με το αεροσκάφος ΙΔΕΕΣ 2013 » .Το συγκεκριμένο εργαστήριο αφορά την πόλη του μέλλοντος, με έμφαση την ενέργεια, την εξοικονόμηση ενέργειας ,το sustainability της πόλης  και τις αξίες . Συνοδεύεται και από έναν μικρό διαγωνισμό που θα κάνει το WWF  για τους μαθητές, και δράσεις για εξοικονόμηση ενέργειας στο σχολείο.

Επίσης η σχολική σύμβουλος κ.Αγγελική Τρικαλίτη (ΠΕ 4 Δ Αθήνας ) θα μας παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πακέτο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Βιώσιμες Πόλεις, η σχολική σύμβουλος κ.Ευαγγελία Αγγελίδου (ΠΕ4 Γ'Αθήνας) θα κάνει εισήγηση σχετική με την θεματική της UNESCO ''Ανθρωπογενές περιβάλλον και αειφόρος διαχείριση''ο αρχιτέκτονας κ. Κωνσταντίνος Τσίπηρας ( βιοκλιματική αρχιτεκτονική) θα μας μιλήσει για την εξοικονόμιση ενέργειας στο σχολείο και η Υπεύθυνη ΠΕ Ιωάννα Ντίνου θα εμψυχώσει το εργαστήριο ΄΄το πεζοδρόμιο της γειτονιάς μου''.

Η βιωματική Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα, ανεξαρτήτως αν εκπονούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.  .

Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 /02/ 2013 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του  13ου Γ/σιου Περιστερίου (Εθν. Αντιστάσεως 125  τηλ.210 5746028 ) και ώρα: 14:30 -19:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  iodinou@gmail.com  μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013.

Το τελικό πρόγραμμα καθώς και ο κατάλογος των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στο ιστολόγιο του τμήματος ΠΕ  http://grperivgath.canalblog.com/ .

 .

 

 


                                                                                  

 

 

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΕ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 04/02/2013

                            

 

 

 

ΟΝΟΜΑ:…………………………………………

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………….

 

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:…………………………………..

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ:………………………………………

 

 

ΤΗΛ. Οικίας / Κινητό:.………………………….

 

 

E-MAIL:………………………………………….

 

 

Επιθυμώ να παρακολουθήσω την Ημερίδα του Γραφείου ΠΕ της Δ/νσης Δ.Ε. Γ΄Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04/02/2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 13ου Γ/σιου Περιστερίου.

 

Τηλέφωνο: 6944848669

 

e-mail; iodinou@gmail.com

 

 

Ημερομηνία…………….

                                                  

                                                 

 

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 089
Newsletter
Publicité